Quantcast

Troben un cap de rata en una hamburguesa d'un McDonalds de Mèxic

Un McDonald 's de Mèxic s'ha vist obligat a tancar les portes després d'una denúncia d'un client que assegurava haver fet una troballa poc agradable a la hamburguesa que es va menjar. L'home es va trobar presumptament amb una cap de rat en el menjar que va demanar, cosa que la cadena s'ha pres com un intent d'extorsió.

El client en qüestió va penjar les imatges de la seva troballa en les xarxes socials i ja han tingut moltíssima visibilitat entre els usuaris, provocant un gran enrenou per McDonald 's . Tot i que, a primera vista no es veu el cap del rosegador, el cert és que si es mira fixament es veu amb claredat els bigotitos i el musell de la rata .

La cadena de menjar ràpid ha anunciat que investigarà el cas per si es tracta d'una possible extorsió, ja que assegura que el que ha passat «és una cosa impossible que pugui donar-se en un dels nostres restaurants» .

El portaveu del McDonald 's de Mèxic també va carregar contra el client comptant que un dels clients que van denunciar li van demanar al gerent del local que li donés diners per no fer-ho públic. Sigui cert o no, no seria la primera troballa fastigós que es troba en els menjars, per la qual cosa hauran de defensar el doble.