Quantcast

Així és Núria romes, la núvia de Jorge Lorenzo i ex de Piqué

Jorge Lorenzo s'ha convertit en un dels homes més sonats d'aquest cap de setmana per la seva victòria al Mundial de Moto GP, cosa que segurament hagi celebrat amb la seva nòvia Núria Tomás , una guapíssima jove a la qual va besar davant les càmeres diumenge passat sense passar desapercebuda pels mitjans de comunicació.

La catalana de 28 anys també va acompanyar al pilot al lliurament de premis de la Federació Internacional de Motociclisme, cosa que li va agrair amb un 't'estimo' i una imatge dels 02:00 a Instagram. Tomás somia amb ser actriu algun dia, ja que ho va deixar tot per dedicar-se en cos i ànima a la interpretació, fins i tot el seu curs de disseny de moda. Pots veure les seves fotos clicant aquí.

Però Núria Tomàs no és cap desconeguda en el món de la premsa rosa, ja que abans d'estar amb Lorenzo , va mantenir una relació de quatre anys amb Gerard Piqué, que va dir que ella li havia fet "posar seny" . No se sap molt bé què va passar entre tots dos, ja que poc després d'anunciar la seva ruptura, el futbolista va començar a sortir amb Shakira.

Aquesta bellesa no dubta a compartir en les seves xarxes imatges amb el pilot, fins i tot per felicitar-lo per els seus èxits, i és que viu un dels seus millors moments al costat de Lorenzo, i també en la seva vida, ja que se la pot veure mentre estudia teatre o relaxada en platges paradisíaques, suposem que al costat del seu nuvi.