Quantcast

Ordino debatrà sobre els paisatges culturals dels Pirineus per commemorar el Dia de les Muntanyes

Andorra la Vella.- El guia de muntanya i escriptor Patrice de Bellefon (Tolosa, 1938) sera' el convidat per celebrar el Dia Internacional de les Muntanyes el divendres 11 de desembre, a les 21 h, a l'Auditori Nacional d'Andorra. L'acte gratui't i obert a tothom, consistira' en una confere'ncia al voltant del ti'tol 'Paisatges culturals dels Pirineus', a partir del seu llibre 'Ide'es d'altitude', i despre's es donara' pas a la intervencio' del pu'blic. Tal com ha informat el Comú d'Ordino, la visio' de la muntanya que s'ofereix aquesta vegada no e's tant el desafiament fi'sic a trave's de reptes d'escalada i alpinisme amb esportistes d'elit, sino' que es difondra' el vessant antropolo'gic i cultural del paisatge.