Quantcast

L'adolescent que va agredir una dona de 87 anys a l'autobús

Tot va començar quan l'anciana li va recriminar haver-se colat a l'autobús. Una adolescent de 14 anys que finalment va ser detinguda per la policia va propinar un fort cop a una dona de 87 anys quan viatjava a l'autobús. ¿La raó? Haver recriminat a les joves que muntessin si pagar a l'autobús londinenc.

L'agressió es va produir l'octubre passat, i tot va començar quan dos menors es van colar a l'autobús de Brighton Road, al sud de Londres. La dona de 87 anys, de la qual no ha transcendit el nom, va recriminar a les noies no haver pagat el tiquet, en aquell moment li van propinar un fort cop a la cara que el va deixar l'ull de vellut.

Scotland Yard ha pogut identificar l'agressora gràcies a les imatges del vídeo gravat pel circuit tancat de seguretat de l'autobús.
En afirmacions al tabloide DailyMail, una altra passatgera de l'autobús va arribar per ajudar la víctima i portar a l'hospital ST. Helier, on va ser donada d'alta en mateix dia.