Quantcast

Vídeo: Brutal Execució sumària de 200 nens a mans de l'IS

Encara no s'ha confirmat la veracitat de les imatges però el vídeo és brutal i qualsevol que tingui una sensibilitat acusada no hauria de veure-ho. El vídeo mostra a una gran fila de nens contra el terra després de es obligats a estirar-se, i uns quants jihadistes disparant per l'esquena amb fusells d'assalt.

Es creu que el vídeo ha estat gravat en algun lloc de Síria, on l'Estat Islàmic controla gran part del territori. Encara es desconeixen les 'raons' que haurien 'justificat' aquesta matança, o si hi havia algun tipus de 'acusació' a partir de la xaria, la llei islàmica.

Segons afirma el diari Mirror, la veracitat del vídeo encara no ha estat confirmada, però no seria la primera vegada que el grup gihadista realitza activitats de tanta crueltat.