Quantcast

Una cinquantena de persones assisteixen a la inauguració de l'exposició 'Els tebeos: fàbrica de somnis'

Andorra la Vella.- L'ambaixador d'Espanya a Andorra, Manuel Montobbio, juntament amb el coordinador massanenc Joan Piera, han estat els encarregats d'inaugurar, aquest dimarts a la tarda davant una cinquantena de persones a la Sala Polivalent de l'Ambaixada d'Espanya, l'exposició 'Els tebeos: fàbrica de somnis', una mostra que es mantindrà oberta al públic de forma gratuïta fins al 20 de novembre, de les 17.30 a les 20.30 hores. Amb una setantena d'exemplars espanyols de la dècada dels anys 40 i 60, aquesta mostra, que s'emmarca dins el programa d'activitats que l'Ambaixada espanyola realitza durant tota la tardor, persegueix una doble finalitat. Així, tal com ha apuntat Piera, per una banda es commemora l'exposició que l'ambaixada ja va realitzar ara fa vint anys coincidint amb el 100è aniversari del còmic a Espanya, però al mateix temps, amb aquesta exposició, s'actualitza la mostra precedent i s'ofereix un repàs de l'evolució del gènere en l'àmbit de les publicacions espanyoles.