Quantcast

Les morts tràgiques que confirmen la maledicció de les telenovel·les

-

1
Tot i la baixada d'audiència dels últims mesos que han viscut canals com Nova (gran part de la

Tot i la baixada d'audiència dels últims mesos que han viscut canals com Nova (gran part de la seva graella està basada en telenovel·les d'Amèrica Llatina), el seu èxit continua sent considerable. Les seves històries amoroses i els crims passionals es converteixen en l'element fonamental que fan que l'espectador es quedi enganxat davant del televisor. Per al que molts es considera «unes escombraries» (arriben a incloure-ho dins del fenomen 'teleporqueria'), altres ho entenen com «imprescindible» en el temps diari que dediquen a la petita pantalla. Encara que l'èxit els segueix recolzant, el món de les telenovel·les ha patit en els últims anys diversos garrotades amb tragèdies que han marcat de manera directa a actors i actrius que eren, en gran part dels casos, protagonistes principals d'aquestes històries. A continuació, repassem les morts tràgiques que confirmen que el món de les telenovel·les està maleït. Adriana Camps La mort més recent i al seu torn sorprenent ha estat la de l'actriu Adriana Camps. La colombiana va patir fa una setmana un greu accident de trànsit en què va morir. Segons informen els mitjans locals, el seu marit, l'empresari Carlos Rincón, va perdre el control del vehicle en què viatjaven, estavellant i submergint-se en un riu proper a la carretera. La parella es trobava ultimant els preparatius per a les seves noces, la qual havia de tenir lloc en uns mesos. El fill que tenien tots dos en comú no va viatjar a última hora amb els seus pares, preferint que es quedés amb uns familiars. Adriana Camps tenia un llarg currículum, als seus 36 anys, en les telenovel·les. Destaca el seu pas per 'Veïns', 'La Guineu' i 'Belles calamitats', probablement la més coneguda de les tres. Els seus companys s'han mostrat impactats pel tràgic succés. Ningú pot creure fins allò que li ha passat a la colombiana.

Atrás