Quantcast

Pelayo Díaz, l'estilista de Cámbiame, al nu

-

1
Des del món d'Internet cada dia sorgeixen noves personalitats que sembla que surten del no-res

Des del món d'Internet cada dia sorgeixen noves personalitats que sembla que surten del no-res, però que converteixen el que toquen i fan en un èxit immediat. Aquests autodenominats «Influencers» poden sortir de qualsevol xarxa social i amb els seus comentaris, imatges i vídeos poden modificar l'opinió dels seus seguidors. Un dels pioners en aprofitar les noves oportunitats que van brindar les noves tecnologies va ser Pelayo Díaz , que va crear un bloc fa 8 anys anomenat 'KateLovesMe' i que en els últims mesos ha estat col·laborador del programa de Telecinco, 'Cámbiame'. Però, com ha progressat tant ?, què esglaons ha pujat fins a arribar fins aquí ?, t'ho expliquem en . Fotolog i 'KateLovesMe' El 2006 amb només 20 anys, «Prince Pelayo» com se li coneix a la xarxa va crear un perfil a fotolog , un primitiu antecessor del Instagram, en què es podia pujar i comentar fotos . La seva popularitat va fer que un any després obrís el bloc 'KateLovesMe' en què va començar a publicar posts setmanals comentant diferents peces de roba. La forma i l'estil en què descrivia els conjunts van fer que el nombre de seguidors augmentés , el que va provocar que el seu nom traspassés l'ordinador, sent un les cares més sol·licitats per acudir als esdeveniments de moda de tot Europa.

Atrás