Quantcast

Els comuns es reuniran amb la Batllia per conèixer els expedients de deutes pendents i valorar si els poden assumir

Sant Julià de Lòria.- Els comuns es reuniran pròximament amb la Batllia per conèixer la informació sobre els expedients de deutes pendents que corresponen a cada parròquia i que aquests puguin passar a ser gestionats per l'Organisme de Recaptació Comunal (ORCAND). Aquesta informació la tindran disponible el proper mes de desembre, i segons ha explicat la cònsol major d'Escaldes-Engordany, Trini Marín, durant la roda de premsa posterior a la reunió de cònsols celebrada aquest dimarts a Sant Julià de Lòria, estan a l'espera dels que tindrà cadascú per valorar si és possible assumir-los, ja que des del Comú d'Andorra la Vella han mostrat la seva voluntat que els expedients que ja hi ha a la Batllia els tramitin ells i els comuns comencin a fer-ho a partir del 2016. Marín ha volgut ser prudent i diu que esperaran a conèixer la informació que els donin a la reunió, en què participaran els quatre cònsols habilitats, ja que, «s'ha de valorar si jurídicament això és possible o no».