Quantcast

Alt Urgell, 10 de novembre 2015: MOR MENTRE CONDUÏA UN CAMIÓ A BASSELLA

Un francès de 61 anys, resident al Principat d'Andorra, va morir aquest dilluns a la nit a la C-14 a l'alçada de l'àrea de servei de Bassella.

L'home va patir una indisposició i va perdre la vida mentre conduïa un camió carregat de barilles de ferro en direcció cap a Andorra. Tot i que el vehicle va quedar creuat a la carretera ningú més es va veure implicat en el sinistre.

Segons el diari Segre, alguns conductors van intentar socòrrer a la víctima i li van fer maniobres de reanimació però no se li va poder salvar la vida.

L'incident que va succeïr cap a dos quarts de vuit de la tarda va obligar a tallar la C-14 durant una hora i mitja, aproximadament. Posteriorment es va donar pas alternatiu fins que una grua de gran tonatge va arribar al lloc dels fets i va poder recol·locar el camió que havia fet la tisora.