Quantcast

Alt Urgell, 9 de novembre 2015: PROPOSEN CANVIS EN L'UBICACIÓ DELS DESFIBRIL·LADORS

Metges i infermers de la Comissió de Reanimació Cardiopulmonar de la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell recomanen fer canvis en l'ubicació d'alguns dels desfibril·ladors automàtics que s'han instal·lat recentment a la ciutat.

Tot i que valoren molt positivament que la Seu d'Urgell disposi de 5 desfibril·ladors, 1 d'ells mòbil, creuen que la seva distribució es pot millorar per donar una major cobertura territorial i critiquen el fet que 3 aparells estiguin enllocs no accessibles durant la nit.

A més, la Comissió de Reanimació Cardiopulmonar creu que no té sentit que hi hagi dos desfibril·ladors separats per menys de 100 metres a la zona esportiva i aposten per traslladar un d'aquests a una altra zona de la ciutat.

Una de les zones on proposen traslladar un dels desfibril·ladors automàtics és a l'entorn de l'INS Joan Brudieu, un centre educatiu amb un miler d'alumnes, que alhora es troba en una zona densament poblada de la Seu d'Urgell.

Parlen al vídeo: NÚRIA LÓPEZ, Cap Servei Urgències