Quantcast

Els Pallars, 9 de novembre 2015: AUGMENT DE L'AIGUA I REBAIXA DE L'IBI A TREMP

L’ajuntament de Tremp, en el darrer ple, va aprovar l’augment del preu de l’aigua que paguen els veïns i veïnes, tot i que l’alcalde remarca que es rebaixarà quan es pugui i que l’augment es deu a una mala gestió de l’antic govern, ja que la gestió genera un dèficit de 70.000 euros anuals.

L’aprovació ha comptat amb els vots a favor dels grups al govern, Convergència i Unió i Esquerra Republicana, i l’abstenció del grup de Compromís per Tremp el qual considera que quan ells estaven al govern es va difamar contra la seva gestió i l’actual actuació del govern l’avala.

Compromís per Tremp remarca que ells ja van començar a treballar per millorar el servei. Un problema llarg de resoldre i el qual pateixen molts municipis. Tot i així l’actual govern també va explicar les línies a seguir per la millora del servei.

El que sí que s’ha tornat a rebaixar és l’IBI per al 2016, un 5% concretament, la mateixa rebaixa que l’any passat va fer l’antic equip de govern. I s’estudia la possibilitat de reduir algun punt més en els propers anys, mentre no vagi en detriment de la qualitat i eficiència dels serveis que es presten actualment.

Parlen al vídeo: JOAN UBACH, Alcalde de Tremp – VÍCTOR ORRIT, Portaveu Compromís per Tremp