Quantcast

C's veu a Mas "esgotat", "resignat" i sense autocrítica i li retreu que ni tan sols hagi mencionat la corrupció

Ciutadans veu a Artur Mas com un president en funcions «resignat, esgotat i fracassat» que no es veu capaç a si mateix de repetir al capdavant de la Generalitat. El portaveu parlamentari de la formació taronja, Carlos Carrizosa, ha destacat en roda de premsa la falta d'autocrítica de Mas en el seu discurs d'investidura en qualitat de candidat, perquè sembla haver oblidat que Catalunya té competències per legislar i que ha governat els darrers cinc anys. A més, ha lamentat que en una hora i mitja d'intervenció, el president en funcions ni tan sols hagi mencionat una sola vegada la corrupció, segons ha dit. «És un candidat que no té projecte més enllà de la independència, és un camí clar per escapar dels seus problemes personals, sobretot de la corrupció», ha resumit el diputat de C's des del faristol de la sala de premsa del Parlament.