Quantcast

Riccardo Muti posposa per problemes de salut els dos concerts previstos al Liceu

L'artista Riccardo Muti ha cancel·lat els dos concerts previstos al Liceu per al 13 i 15 de novembre per problemes de salut. Els responsables del teatre intentaran reprogramar els dos espectacles dins la temporada que ja està en marxa. Les actuacions havien de congregar sobre un mateix escenari l'Orchestra Giovanile 'Luigi Cherubini', fundada pel mateix Muti l'any 2004, i l'Orquestra del Liceu. El pianista barceloní Ignasi Cambra també formava part d'un concert que incloïa peces de Beethoven, Schubert i Mozart. Les entrades adquirides o els abonaments que incloguin qualsevol dels dos dies de concert seran vàlids per a les noves dates que el Liceu plantegi properament.

En cas que l'usuari ho desitgi, el Liceu retornarà íntegrament l'import de l'entrada 'amb les despeses de gestió incloses-, que també es podrà bescanviar per a un nou espectacle. Tots els canvis s'efectuaran a les taquilles del teatre. Els costos de qualsevol gestió fruit d'aquest canvi seran gratuïts.