Quantcast

Una dona crema en flames de sobte a Alemanya

Els fets van passar al nord d'Alemanya, a Flensburg i han estat relatats pel diari britànic Daily Mail. Una dona que es trobava asseguda al banc d'un parc va començar a cremar de sobte davant la aterrida mirada dels que passejaven pel lloc. Un transeünt li va salvar la vida a l'sufocar amb seva jaqueta les flames.

La víctima, de Maurici, descansa al hospital per a recuperar-se de les ferides que té repartides per tot el cos.

La policia alemanya investiga ara si es tracta d'un intent de suïcidi o d'un cas de combustió humana espontània. Se sap que la dona portava força temps vivint a Flensburg i té família a la zona.

La combustió humana espontània és un fenomen sota discussió científica, però que podria estar darrere de centenars de estranyes morts en què cossos han estat trobats reduïts sense que hagi pogut identificar una causa externa del foc. Segons les hipòtesis d'alguns científics el frec de la roba contra el cos pot fer saltar l'espurna, com si es tractés d'un llumí.