Quantcast

Revelen el nom que més es posa al món als nadons

Un estudi científic dirigit per l'experta Laura Wattenberg ha comparat les estadístiques de fins a 49 països per descobrir quin és el nom més popular del món i ha arribat a una conclusió clara: Sofia .

Aquest nom de dona ocupa el primer lloc entre els més utilitzats per a les nadons en fins a nou països , entre ells Itàlia, Mèxic, Xile, Argentina, Rússia, Ucraïna, Estònia, Letònia i Eslovàquia. En molts altres, per exemple en Espanya , es compta entre les primeres posicions.

El nom (o alguna de les seves variacions) es troba en els cinc continents, en països d'una diversitat lingüisticocultural i religiosa.

El nom de Sofia s'ha imposat davant altres tradicionalment molt estesos a tot el món, com Maria. Descarta en aquest cas l'autora de l'informe motius religiosos, que sí que hi eren presents en l'extensió del nom de Maria o el Mohamed en el cas dels homes.