Quantcast

Rajoy subratlla que sobiranistes "no trencaran res" ni aconseguiran el seu objectiu

El president del Govern, Mariano Rajoy, ha insistit avui que els independentistes catalans "no trencaran res" ni aconseguiran "ni un sol dels seus objectius" i de nou ha demanat i ha donat " tranquil·litat " perquè l'Estat de dret té recursos per aturar el" xantatge "sobiranista.

En el seu discurs de clausura del congrés de Noves Generacions del PP de Múrcia, a Lorca, Rajoy ha admès que a Catalunya " s'està jugant amb Espanya " però ha advertit que el Govern no ho acceptarà: "tenim a favor la Constitució i la llei ", ha assenyalat.

I ha insistit que davant el" desafiament "independentista" els demòcrates "van a respondre com ho han de fer: "amb temperància i amb determinació, amb fermesa però també amb proporcionalitat "