Quantcast

L'última escapada de Els Reis Don Felip i Letizia

Les escapades dels Reis, Felip i Letizia, se succeeixen amb una freqüència gairebé mensual i, a poc a poc, els madrilenys s'habituen a trobar-los-en els llocs més insospitats com una parella més.

Aquest divendres ho han tornat a fer, i una vegada més ha estat per anar al cinema. Felip i Letizia, grans cinèfils, van escollir l'última de James Bond, que aquest divendres estava d'estrena. 'Spectre', protagonitzada per Daniel Craig i Monica Belluci. Lluny del boato de les grans sales palatines, la parella va escollir uns cinemes de Manoteras.

La resta dels espectadors mostrava el seu sorpresa a les xarxes socials:

Doncs entro a veure #Spectre , (segons el meu hemanito Guille, de 9 anys, aquest detectiu que sempre va en vestit) I m'acompanyen SSMM els Reis .. .

& mdash; LuigiBenedictoBorges (LuigiBBorges) 6 novembre 2015

A la parella se la va poder veure a aquests mateixos cinemes veient Missió Impossible 5, i molt recentment cenando en un restaurant 'hipster' a Madrid, un establiment especialitzat en menjar de Nova Orleans.