Quantcast

De Guindos assegura que deixem enrere la crisi "més dura, dolorosa i llarga"

El ministre d'Economia, Luis de Guindos, va participar en la Nit de l'Economia Valenciana, que va reunir a la Llotja de València a més de 700 empreses.

Davant d'aquest públic el ministre es va mostrar optimista i va assegurar que els indicadors econòmics posen de manifest que " per fi " es va deixar enrere la crisi "més dura, dolorosa i llarga " de la història. < / strong>

De Guindos ha destacat que la diferència respecte a fa quatre anys és que ara el futur està " a la nostra mans ", ha reivindicat que l'economia espanyola està en recuperació , i ha assegurat que la situació financera d'Espanya és " completament diferent " a quan va començar la seva gestió en 2011.

El ministre ha destacat que en aquests quatre any s s'ha reduït el dèficit públic a la meitat i que els mercats de capitals li donen diners al Tresor espanyol per prendre a préstec per un període de dos anys, el que és una situació " extremadament positiva "en comparació amb fa uns anys.

" En aquests moments Espanya és l'economia que més creix dins de les grans economies de la Unió Europea i de la zona euro, i això són dades positives ", ha assegurat de Guindos.