Quantcast

Anna Santamaria i Elena Fernández guanyen el 8è Dictat Nacional

Andorra la Vella.- Per primera vegada, després de nou edicions, sis noies s'han emportat els sis premis del Dictat Nacional celebrat aquest dissabte al Centre de Congressos d'Andorra la Vella. En la categoria A (3r de segona ensenyança, 3r d'ESO i 3ème), Anna Santamaría, alumna del Lycée Comte de Foix, ha estat la primera classificada i s'ha emportat els 500 euros del premi. Per la seva banda, Elena Fernández, també del Lycée Comte de Foix, ha aconseguit el primer premi de la categoria B (4t de segona ensenyança, 4t d'ESO i 2nde). Per a la final s'han elegit fragments de 'La senyoreta Keaton i altres bèsties', obra de l'escriptora andorrana Teresa Colom, que ha signat exemplars del llibre que, a més, s'ha regalat als prop de 200 participants. Membres del jurat han reconegut que, tot i la dificultat dels diàlegs, el nivell ha estat molt elevat.