Quantcast

Es venja del seu marit infidel enviant-li una caixa plena d'excrement de cavall

Una escriptora nord-americana va rebre una dura notícia fa un parell de setmanes: la seva parella li havia estat infidel amb una dona que no havia vist en la seva vida. Amanda Chatel , protagonista d'aquesta història, va decidir passar pàgina però abans d'ella va optar per enviar un bonic regal a la seva ex. "Per aquests bons temps que compartim junts", devia pensar la jove.

Què li va enviar? Algun jersei que s'havia deixat a casa? Una imatge d'ella amb un amic amb el qual havia estat lligat mentre sortia amb ell? No, va ser molt més original i perversa.

Segons publica 'Daily Mail', Chatel va contractar els serveis d'una empresa que s'encarrega d'arruïnar el dia a una persona per un mòdic preu (sí, encara que creguis que no existeixen). Què va fer? Pagar 16 euros perquè enviessin la seva exparella 1 caixa plena d'excrement de cavall.

"Tu ets l'horrible dona que estava picant l'ànima del teu marit" , va escriure l'amant de l'escriptora. Amanda va ser molt més subtil i va decidir fer les coses d'una altra manera. Ara mai oblidarà aquell dia en què un repartidor va trucar a la seva porta i el perfum que va desprendre va quedar marcat en la seva rebedor per sempre. Quin fàstic!