Quantcast

Acomiaden un narrador xinès que es va dormir en directe al Reial Madrid-PSG

Els comentaristes de la NBA de Movistar + (antic Canal +) han fet popular el hashtag #dormirescobardes en què animen a interactuar a tots els espectadors que està davant el televisor veient la millor lliga de bàsquet del món.

< p> Les emissions s'allarguen fins a altes hores de la matinada i els espectadors (més d'un) es queden adormits davant de la tele. Però … Què passa amb Carnisser, Loncar i companyia? Ells segueixen al peu del canó fins que finalitza el partit.

Un comentarista xinès de la cadena de televisió LeTV no va poder aguantar el son i es va adormir durant el partit de Champions League Reial Madrid- París Saint Germain, el qual narrava en directe per a tot el país.

Sí, t enia excusa, ja que el partit va començar a les 3:45 hores de la matinada a la Xina i es va allargar pràcticament fins a les sis del matí.

El vídeo de la seva 'migdiada' s'ha fet viral a les xarxes socials a causa dels sonors roncs que va proferir en directe en els últims minuts del partit . Si és cert que el xoc del Madrid no va ser bo i que va contribuir al somni però l'excusa no li ha valgut a Dong Lu, que ha estat acomiadat per la direcció de la cadena xinesa.