Quantcast

Una austríaca destrueix la seva milionària herència amb unes tisores per venjar-se dels seus néts

Una dona austríaca de 85 anys tenia clar que si ella moria, els seus diners s'anava amb ella. No, no tenia pensat deixar-la seva herència a ningú de la seva família. Per dilemes morals, familiars o pel que fos. ELLA NO VOLIA.

Què fer? Treure tots els diners del seu compte bancari (900.000 euros , gairebé res) i emportar-se'l a casa per trencar amb unes tisores tots els bitllets < / strong>. Sí, sí, de 500 euros i un a un. No contenta amb aquest destrossa, l'octogenària va decidir també fer miques les cartilles bancàries per evitar de tota manera possible que els seus néts, els únics familiars legítims, poguessin cobrar l'herència. < / p>

Segons informa 'The Guardian', la 'mala passada' de la dona no va servir de res, ja que el banc on tenia ingressats seus estalvis s i s'ha compromès (si , una autèntica bogeria) a reemplaçar als néts els diners que la seva àvia va destruir. La fiscalia de l'Estat ha determinat que tant els bitllets trencats com les cartilles arrasades van ser trobades després de la seva mort, cosa que ha facilitat la situació legal.

" Si els hereus troben només fragments de bitllets i l'origen dels diners és comprensible, podem substituir , per descomptat, totalment ", confirmava l'amo del banc.

La història s'ha fet molt popular a les xarxes socials a causa de la sorprenent reacció del banc. Increïble!