Quantcast

El primer selfie de Martín, el fill de Carbonero i Casillas

La notícia del segon embaràs de Sara Carbonero és la millor mostra que la seva relació amb Iker Casillas passa per un gran moment. La marxa de la parella de Madrid i la vida tranquil·la que gaudeixen tots dos a Porto (Portugal) ha suposat una consolidació major en el qual amor que tots dos van començar l'any 2009.

Tots dos gaudeixen de cada moment que passen junts i amb el petit Martín corrent per la casa que han adquirit amb vistes al mar a la ciutat portuguesa. Precisament el fill d'Iker i Sara s'ha convertit en el protagonista del dia després d'una foto que ha publicat el porter en el seu compte d'Instagram.

Com apareix el petit Martín? Sense pensar-s'ho dues vegades ha agafat el mòbil (no sabem si el del seu pare o el de la seva mare) i s'ha fet un selfie . Sí, sí, un selfie com el que ens fem nosaltres dia a dia!

Iker ha volgut que aquesta imatge tan especial (la del primer selfie de Martín) sigui la número 1.000 a Instagram < / strong>, una fotografia que ha estat molt comentada a les xarxes socials i que demostra que el fill de la parella creix a passos de gegant. ¿Veurem en un temps al petit fent-se fotos al costat del seu nous amics i hermanit @? Ni Iker ni Sara han desmentit la notícia que es publica la setmana passada i que afirmava que la família Casillas Carbonero creixerà properament.