Quantcast

L'emotiu anunci de Nadal que arrasa a la xarxa

Encara és aviat per veure els primers anuncis nadalencs a la primera pantalla , però les grans firmes ja ultimen els detalls per llançar les seves noves campanyes. L'objectiu -com sol ser habitual en aquestes dates- és vendre transmetent un missatge d'il·lusió i felicitat. Es tracta de promocionar més la marca que els seus productes.

Els magatzems britànics John Lewis ja han llançat el seu anunci nadalenc a través de les xarxes socials, on ha emocionat a un bon nombre d'usuaris. Malgrat que no és la primera vegada que aconsegueixen aquest impacte, en aquesta ocasió els protagonistes de l'espot són una nena i un ancià sota 'L'home de la Lluna'.

Sense dubte, val la pena invertir dos minuts del nostre temps per veure aquest emotiu anunci.