Quantcast

'GH16': Amanda, expulsada després de creure que es quedava

'Gran Hermano 16' és l'edició de les sorpreses i els secrets, cosa que de vegades obliden els seus propis concursants. Per això, mentre l'audiència havia decidit que l'expulsada fos Amanda , tots els habitants de Guadalix de la Serra pensaven que tant la exatleta com Mariana havien estat salvades i que serien Suso o Ricky qui posarien punt a final a la seva etapa en el concurs.

No obstant això, com bé va aclarir després la pròpia presentadora, Mercedes Milá va demanar a les dues joves que deixessin la sala d'expulsions i marxessin a la casa, en cap cas els va assegurar que fossin les salvades d'aquest dijous. I sí, la sorpresa va caure com una galleda d'aigua freda entre els seus companys.

Mentre que Amanda abandonava Guadalix sense saber molt bé quin seria el seu futur, Han i Raquel trencaven a plorar i intentaven convèncer-la que tornaria minuts més tard. Fins i tot, el concursant xinès li va demanar que es queixés a la direcció.

Ja amb Suso i Ricky de tornada a la casa, va arribar el torn de les nominacions . En aquesta ocasió són tres les dones que podran abandonar el reality dijous que ve. S'acosta expulsió d'infart entre Marta, Sofia i Raquel. Quina serà la vuitena expulsada de 'GH16'?