Quantcast

La Cerdanya, 6 de novembre 2015: TOT A PUNT PER A LA FIRA DEL CAVALL DE PUIGCERDÀ

Puigcerdà ja ho té tot a punt per acollir un any més la Fira del Cavall, una de les cites més importants del sector, que enguany arriba a la 35è edició. Aquest divendres, els operaris enllestien les feines al recinte firal, on s’han instal·lat 200 corrals. A més, també s’ha col·locat una graderia amb capacitat per a 200 persones per tal que els visitants puguin seguir el concurs del dissabte amb més comoditat. Per altra banda, el consistori ha habilitat quatre zones d’aparcament a tocar del recinte, ja que s’espera tornar a arribar als 40.000 visitants de l’any passat.

Diumenge, tindrà lloc la fira de bestiar, que enguany comptarà amb uns 850 caps de bestiar, xifra lleugerament inferior a la de l’any anterior. A banda de la vessant ramadera, la Fira de Puigcerdà també compta amb unes 400 parades multisectorials que es repartiran pels carrers del nucli urbà fins a l'entorn del llac.