Quantcast

Les discoteques amb més chonis d'Espanya

-

1
Hi ha gairebé tantes discoteques a Espanya com a adolescents. Potser és una exageració, però és q

Hi ha gairebé tantes discoteques a Espanya com a adolescents. Potser és una exageració, però és que als espanyols ens encanta la festa i el cubata en mà, millor encara si hi ha una oferta molt àmplia de locals, bars i discoteques, tot i que en la varietat està el gust. Si ets més del rotllo pijillo, millor que no trepitgis per aquests llocs, més que res perquè no t'espantis per la quantitat de canis i chonis que hi ha per metre quadrat. Fabrik És la discoteca madrilenya de les chonis per excel·lència, es concentren prèviament al pàrquing i després passen a la festa amb un parell de cubates de més, i del que no és alcohol també. I no és que ho diguem nosaltres, sinó l'opinió majoritària de les persones que han visitat la macrosala alguna vegada a la vida. Té diverses parts en les que posen diversos tipus de música, però la gran és en la que més se celebren les festes que tanta polèmica han desencadenat en els últims mesos. Les temàtiques són diferents cada setmana, però la que més famosa s'ha fet per generar debat ha estat la UniversiParty , en què diverses noies es pujaven al escenari a despullar a canvi de copes o cava gratis. I sí, quan diem despullar és fer-ho literalment, algunes es quedaven completament com Déu les va portar al món. Tot es va conèixer arran de la publicació d'un reportatge sobre el tema al diari El Mundo, però anteriorment, sempre es feia cada vegada que hi havia aquesta festa. Foto: Facebook de Fabrik .

Atrás