Quantcast

Per què ser convidat de Planeta Calleja és una professió de risc

-

1
L'aventurer Jesús Calleja ha deixat bocabadats els espectadors dels diferents programes que

L'aventurer Jesús Calleja ha deixat bocabadats els espectadors dels diferents programes que ha conduït a Cuatro amb les seves impressionants reptes. En alguns d'ells, durant els episodis de 'Planeta Calleja' , ha estat acompanyat per diferents cares conegudes del món de la política, la música o la televisió. Tots ells asseguren viure experiències completament inoblidables, després de viure situacions límits que ni tan sols haguessin pogut imaginar. Per això, no resulta estrany que José Coronado confessés Jesús Calleja que «t'he odiat molt» durant l'aventura. ¿Ser convidat de 'Planeta Calleja' és una professió de risc? Tres voltes de campana al costat d'Albert Rivera El líder de Ciutadans va comprovar que una entrevista amb Jesús Calleja no és tan senzilla com seure en un plató i contestar preguntes amb millors o pitjors intencions. Albert Rivera protagonitzarà aquest diumenge la nova entrega de 'Planeta Calleja', on participa al costat del aventurer en el ral·li de Baixa Aragó. Abans de la seva emissió, l'avanç del programa ja mostra l'impactant accident que van patir durant la carrera. Tot i que cap dels dos participants va patir ferides de gravetat, el sinistre va danyar el xassís del cotxe i els va obligar a abandonar la competició.

Atrás