Quantcast

Acaba la Setmana de Cinema Espiritual amb un balanç "molt positiu"

Andorra la Vella.- El Delegat d'Ensenyament del Bisbat d'Urgell, Mn. Pepe Chisvert,  ha acollit aquest divendres al matí els darrers alumnes i mestres en participar de la Setmana de Cinema Espiritual, que s'ha dut a terme aquesta setmana a Escaldes-Engordany. Aquest divendres han participat en la projecció un total de 600 alumnes dels tres sistemes educatius, del total de 1.700 que han assistit al llarg de la setmana. Chisvert, tal com ha informat el Bisbat en un comunicat, ha fet un balanç molt positiu de l'activitat, i s'ha mostrat satisfet tant de la resposta de les escoles i dels alumnes que hi han assistit, ja que cada any augmenta la participació, com també de l'interès i l'actitud dels joves, que han pogut copsar els missatges de solidaritat de les projeccions i mostrar-los en els comentaris posteriors a la pel·lícula.