Quantcast

Cristina Pedroche ensenya la panxa per demostrar que no està "grossa '

Cristina Pedroche és la col·laboradora més mediàtica de fent zàping i no perd l'ocasió de contestar al programa de La Sexta a totes les polèmiques que es produeixen a l'exterior. Així, no resulta estrany que la vallecana no dubtés a reaccionar a la portada de la revista Cuore , on apareixia amb una incipient panxa i sota el titular 'La guia michelón'.

Com que no hi ha res millor que fer callar les crítiques en directe i sense trampa ni cartró, Cristina Pedroche va decidir ensenyar la panxa davant l'atenta mirada dels seus companys i dels espectadors del programa . Abans d'aixecar la brusa, la col·laboradora feia broma amb Frank Blanco i li preguntava: "A que no estic tan grossa com diuen?".

Després de presumir de figura en fent zàping, el presentador li va demanar a Pedroche que no continués mostrant més part del seu cos , per allò de que el popular programa de La Sexta s'emet en horari infantil. Això sí, abans de canviar de tema, Frank li reconeixia que en veure la revista havia pensat fins i tot que podria estar embarassada.

Les paraules del conductor de fent zàping va fer que Cristina Pedroche confessés té ganes de quedar-se embarassada . Quin nom li posaria? Frank li va proposar Paco però a l'Anna Simó no li va agradar. La vallecana es va posicionar en el bàndol de la catalana i va assegurar que no triaria aquest.