Quantcast

El festival Músiques sensibles ofereix cinc nous concerts

Músiques sensibles és un festival que engloba d istintos gèneres musicals i que pretén entrar en els gustos de tots els públics .

El festival continua aquesta setmana amb cinc nous concerts, el primer dels quals és el de final de gira de Pau Alabajos aquesta mateixa nit a la sala foyer liceística.

Demà divendres serà l'ocasió de assistir al concert d ' Enric Verdaguer i Judith Neddermann, que interpretaran els temes "un Moonstruck" i "Tot el que he vist".

Aquest dissabte , es presenta la doble oportunitat per escoltar l'estrena d'Orlando, el primer treball de la catalana-brasilera Namina amb banda i, també, per acomiadar la gira de "Fruits del bosc" , l'últim llarga durada de Renaldo & Clara.

El 10% de la recaptació dels concerts es destina a diferents entitats que treballen en sectors de acció social. Entre aquestes entitats estan representades, l'Associació casal infantil de la Mina, l'Associació de familiars de MALALTS Mentals del Barcelonès Nord, el Centre de Serveis Can Pedró, Petits somriures i Baixem al carrer.

El criteri amb què s'escullen les entitats amb les que es col·labora és que siguin poc conegudes per la societat en general i que estiguin situades en diverses poblacions de la perifèria de Barcelona o de la mateixa ciutat comtal .

Els motors del projecte to de Músiques sensibles neixen , per tant, de la vocació de col·laborar econòmicament amb els que més ho necessiten i que es troben en risc d'exclusió social.

La sala foyer del Gran Teatre del Liceu de les Rambles barcelonines s'ofereix com a escenari singular per donar vida a tots els concerts fins el dijous dia 3 del mes de desembre .