Quantcast

Mor per excés de cafeïna després de beure vuit litres de Pepsi al dia

Una dona britànica de 38 anys ha mort després d'un "consum excessiu" de cafeïna causa dels vuit litres de Pepsi Max que bevia cada dia. Segons publica 'Daily Mail', Victòria Lane, la morta, patia una forta depressió des de fa anys, una cosa que el va portar a prendre antidepressius per portar d'una manera menys complicat.

L'informe mèdic a què ha tingut accés el diari britànic assegura que els antidepressius es van convertir en un "còctel mortal", ja que les pastilles li provocaven una sensació important de sequedat a la boca, cosa que el portava al consum excessiu de refresc de cola.

El seu fill la va trobar un dia sense vida quan va arribar a casa després de sortir de festa. "Sabia que bevia vodka i refresc de cola però no quant exactament. Li vaig advertir diverses vegades sobre el perillós que era la cafeïna al costat dels antidepressius però ella em repetia contínuament que es trobava bé" < / em>, confessa Rhys al diari 'Daily Mail'.

L'assistent forense Sarah Murphy ha qualificat la mort com "accidental" , cosa que realment va ser provocada per la fluoxetina, la 'droga prescrita' per combatre els seus brots de paranoia.