Quantcast

Així és la possible núvia de Carlos Herrera, Cristina Díaz Márquez

Carles Herrera viu una època de molts canvis en la seva vida, encara que tots són bastant bons. Després de conèixer-lo una mica més durant la seva entrevista amb Bertín Osborne, en què va parlar, entre altres coses, de l'intent d'atemptat d'ETA contra ell i de Mariló Montero , ha sortit a la llum que podria estar mantenint una relació bastant sòlida amb una dona més jove que ell.

La revista ' Setmana ' va publicar unes imatges en què es veia el locutor de ràdio passejant amb la seva nova nòvia per Madrid, però ha estat 'Vanitatis' qui ha aconseguit posar nom a la misteriosa acompanyant. Es diu Maria Cristina Díaz Márquez i està treballant dins de l'Executiu de Rajoy , sent la directora general de Política Interior del Govern.

Amb dos fills, Díaz Márquez és una llicenciada en Dret amb un currículum irreprotxable, ja que ha treballat com a magistrada i va ser assessora de la Secretaria d'Estat de Justícia a l'època de Michavila, a més d'aconseguir la Creu al Mèrit per la seva tasca com a professora de la Policia Municipal de Madrid. Tampoc és una desconeguda per als mitjans, ja que va ser la magistrada que va prendre la decisió de prohibir l'emissió d'un especial sobre Isabel Pantoja que anava a emetre 'La Noria'.

Herrera torna a recuperar la il·lusió per l'amor amb ella, després de quatre anys separat de la presentadora de 'La mañana de La 1', ja que les fonts de l'anterior asseguren que a Sevilla se'ls ha vist passejar molt afectuosos.