Quantcast

Mariano Rajoy, ¿disposat a acudir a 'El Hormiguero'?

Mariano Rajoy està negociant la seva possible visita a El Hormiguero . Malgrat que en els últims dies han estat diverses les informacions que han assegurat que el president del Govern no acudiria al programa d'Antena 3 perquè el considera com "poc seriós", 'Vertele' assegura que el mateix Pablo Motos i Jorge Salvador, productor executiu del programa, s'han reunit amb l'entorn de comunicació del PP.

La vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, ja va acudir fa unes setmanes al programa, on va mostrar la seva proximitat amb Pablo Motos i les característiques formigues Trancas i Barrancas, arribant a ballar en directe, una cosa que va sorprendre a gran part de l'audiència.

En el cas de Rajoy, l'oferta està damunt de la taula encara no hi ha resposta sobre la seva assistència. No hi ha un "sí" ni tampoc un "no" , publica 'Vertele'. A l'entorn de Moncloa consideren que podria ser interessant que el líder de l'Executiu anés a un programa de màxima audiència, tal com han fet altres representants polítics com és el cas de Pablo Iglesias o Albert Rivera (que acudirà per tercera vegada a 'El formiguer en els propers dies).

Què passarà finalment? ¿Dansarà Rajoy com ho va fer el seu escudera Soraya al programa de Pablo Motos? Sembla difícil però potser la seva presència si es produeixi si les enquestes a prop de les eleccions no són tan bones com esperen en el Partit Popular.