Quantcast

Benzema reconeix la seva participació en el xantatge sexual a Valbuena

El diari francès 'L'Equipe' assegura que el futbolista francès Karim Benzema hauria reconegut la seva col·laboració en el xantatge al seu company de selecció Mathieu Valbuena . "Paga, això no és una broma". Aquestes són les paraules que hauria pronunciat el davanter del Reial Madrid al jugador de l'Olympique de Lió.

"Karim Benzema va admetre haver-se posat d'acord amb un dels seus amics de la infància sobre el que havia de fer perquè el seu company d'equip negociés exclusivament amb ell" , explica una font propera al diari 'Le Parisien'. L'objectiu? Prestar un servei ocult a aquesta persona sense confessar en cap moment que estava enganyant Valbuena.

En les pròximes hores, el jutge decidirà si Benzema serà o no imputat el cas encara que al seu torn podria declarar la llibertat sense càrrecs del futbolista, que ha passat les últimes 24 hores a la seu judicial de la Policia de Versalles.

Si la imputació seguís el seu curs, el davanter del Reial Madrid podria enfrontar-se a penes de fins a cinc anys de presó . Ara, els serveis judicials del club blanc haurien de prendre una decisió per veure què ocorre la situació professional del futbolista, després que aquest hagi confessat el delicte.