Quantcast

Gabriel diu que hi ha gent de JxSí i de CDC que ja no posa Mas com a línia vermella i està oberta a una alternativa

La diputada de la CUP Anna Gabriel ha assegurat aquest dijous que hi ha molta gent de Junts pel Sí i fins i tot sectors de CDC que ja no posen la investidura d'Artur Mas com a línia vermella en la negociació. 'Si obrim mires, si escoltem l'argumentació, el sentit comú, que de fet bona part de la gent de JxSí ja entén, diu que hagués estat desitjable que dilluns haguéssim pogut votar un altre candidat', ha dit en una entrevista al diari Ara. De fet, ha opinat que 'la defensa tancada que Mas sigui l'única opció, que no hi hagi possibilitat d'analitzar una altra alternativa, que s'estigui disposat a anar a unes noves eleccions, aquest posicionament tancat forma part fins i tot d'una part de CDC'.