Quantcast

Dos pastors troben el dipòsit d'un coet espacial a Múrcia

Dos veïns de la localitat murciana de Calasparra (terra fèrtil coneguda pels seus arrossos) no van donar crèdit al que van veure els seus ulls dimarts passat. Mentre pasturaven el seu ramat pels plans del Cagitán, en el terme de Mula, tots dos van trobar una estranya esfera que en un primer moment van pensar que es tractava d'una peça militar , segons informa 'Diari de Múrcia'.

La Guàrdia Civil va acudir al lloc i va iniciar una investigació (que encara no ha finalitzat) però que sembla indicar que la troballa correspon a una bola d'aïllant que pertanyeria al dipòsit d'un coet espacial.

No obstant això, no es descarta encara, segons assegura 'El País', que la troballa pot correspondre a una avioneta que va perdre part de la seva estructura en aquesta zona agrària d'una riquesa important.

El que sí està clar és que el presumpte dipòsit no ha estat manipulat per terceres persones , ja que no s'han trobat en ell empremtes que puguin fer pensar una altra hipòtesi diferent a què sigui alguna cosa que no hagi caigut del cel.

Pel que sembla, hi ha informació rellevant que assegura que han caigut altres "objectes similars en altres punts del planeta" . La NASA i l'Agència Espacial Europea (ESA) ja tenen constància del estranya troballa i es troben avaluant les dades que tenen els equips de la Guàrdia Civil fins al moment.