Quantcast

Un presentador nord-americà demana que els gais portin roba d'un altre color

Pat Robertson, presentador del programa de televisió 'El Club 700' , ha realitzat unes incendiàries declaracions durant l'emissió del seu editorial a la cadena CBN d'Estats Units en què ha demanat que els gais portin una roba d'un color diferent al dels heterosexuals amb la finalitat de ser "distingits".

Robertson, un conegut telepredicador que és conegut arreu del país pels seus pensaments i declaracions ultraconservadors , assegura que "l'augment de drets dels homosexuals despertaria la ira de Déu i assenyala el lesbianisme i l'homosexualitat com un dels motius de la crisi.

" L'única manera d'aturar la propagació d'aquestes malalties (sí, ell ho considera com a tal) és distingir clarament als homosexuals dels heterosexuals (…) Per això penso que seria molt beneficiós imposar una norma que obligaria a aquest tipus de gent a portar una roba de color diferent per a diferenciar-los de la gent comuna ", explica Robertson.

A les xarxes socials molts teleespectadors han rebutjat les seves paraules i han denunciat que el presentador segueixi tenint un programa de televisió després del seu comportament, que ha estat sempre excessivament conservador.