Quantcast

Champions League: El Barça acaricia els vuitens després de guanyar el BATE Borissov (3-0)

Els números no classifiquen al Barcelona, ??pel triomf del Roma en la jornada, però l'acaricia l'equip de Luis Enrique que segueix guanyant bones sensacions. Va recuperar per a la causa Andrés Iniesta, que va brillar davant el BATE Borissov temps després oblidada la seva última lesió, i la seva enganxada la van mantenir els de sempre. Doblet de Neymar i un gol de Luis Suárez, autors de 17 dels 20 punts blaugranes des que va caure lesionat Lionel Messi (3-0).

Quant al grup del València, o n doblet de Artem Dzyuba va donar el triomf i el pas a l'únic equip de la competició que ha guanyat en les quatre jornades, el Zenit de Sant Petersburg a Lió, on es va imposar sense discussió a Olympique (0- 2) i va aprofitar la relliscada del València a Gant. L'equip de Nuno Espírito Santo va jugar sense ànima i va caure amb tota justícia (1-0).

No va disparar a porta fins a un xut d'Alcácer a deu minuts del final, superat en totes les facetes del joc i enderrocat després d'una clara mà de Barragán dins de l'àrea que no va desaprofitar Kums a la pena màxima. Ressuscita al Gant per lluitar la segona plaça del Grup H i en plena apatia, es jugarà el València el passi de ronda visitant a un Zenit ja classificat i davant un Lió enfonsat.

Va assaltar el segon lloc del Grup I la Roma després d'un nou partit boig davant el Bayer Leverkusen. Del 4-4 a Alemanya es va passar a una nova trobada igualat després de dos gols inicials del conjunt italià que van ser igualats fins que a deu del final una acció plena de rebutjos dins de l'àrea, va acabar amb una empenta de Ömer Toprak a Salah quan anava a marcar. Ho va fer per al 3-2 aprofitant el penal Pjanic.

A més, la jornada va recuperar la piconadora el Bayern a l'Allianz per deixar l'Arsenal en les cordes. Es va venjar del 2-0 de Londres amb un inapel·lable 5-1 i un bany de futbol de Pep Guardiola a Arsene Wenger . Un doblet de Müller més gols de Lewandowski, Alaba i Robben, van plasmar la superioritat davant un rival en què Giroud va marcar el gol de l'honor.

Obligat a guanyar les dues jornades restants queda l'Arsenal després de confirmar com a equip revelació Olympiacos. Felipe Pardo va donar la volta al partit davant el Dinamo Zagreb, que es va avançar amb un cop de cap de Hodzic i va veure com en el segon acte el colombià signava un doblet, amb tant final sobre l'hora que deixa a la mà el somni de vuitens, empatat a 9 punts amb el Bayern.

Finalment, el brasiler Willian va donar aire a José Mourinho però el Chelsea no va rebaixar el seu nivell de patiment. Va estar en mans del Dinamo de Kíev, que es va marcar en pròpia porta abans de marcar Dragovic un empat que es va escapar a set minuts del final amb una falta perfecta de Willian per salvar l'acomiadament de 'Mou'.

Es s'agafa al segon lloc el Chelsea, a tres punts del líder del Grup C, el Porto, que va mantenir la seva fermesa a Tel-Aviv, derrotant 1-3 el Maccabi a un plàcid partit. Va marcar per als de Julen Lopetegui, Cristian Tello, aprofitant una mala sortida del porter rival en un partit que va poder acabar en una golejada major.