Quantcast

Coses divertidíssims i estranyes que et trobes en Wallapop

-

1
La venda de productes de segona mà s'ha disparat en els últims anys amb la crisi i les aplicac

La venda de productes de segona mà s'ha disparat en els últims anys amb la crisi i les aplicacions i pàgines web per a això són cada vegada més freqüents. Una de les més populars, Wallapop , compta amb milers d'adeptes a Espanya que busquen el que desitgen o venen el que ja no volen utilitzar més. No hi ha cap tipus de filtre i es pot oferir tot el que et puguis t'imagines, i el que no també. Hi ha gent que té temps lliure i imaginació a parts iguals, així que fa que la vida dels altres sigui una mica més alegre al veure els seus anuncis. Cap d'aquests és feridor, pel que et pots riure una mica i preguntar qui és capaç de comprar aquestes coses tan bizarras i estranyes amb les que et desternilles < / strong>. Són una broma o juguen al 'si cola, cola' ? Es venen tantes coses rares en l'aplicació que el compte de Twitter wallapuff les recopila una per una en una pàgina web dedicada a aquest tipus d'excentricitats. No tenen cap desperdici. 'Mocho usat! El teu casa està més bruta que un vàter públic? Bé, doncs aquest usuari té la solució a tots els teus problemes. Per només 0,50 euros pots aconseguir un pal de fregar una mica gris, però que et pot donar la passada. Per descomptat que el noi ha estat sincer amb la imatge i la descripció, no?

Atrás