Quantcast

Qui s'amaga rere 'El Súper' de GH i altres veus de la televisió?

-

1
La veu en off (escoltem la veu però no posem cara al personatge o presentador en qüestió) és utilit

La veu en off (escoltem la veu però no posem cara al personatge o presentador en qüestió) és utilitzada en televisió tant per programes com sèries d'èxit per afegir dramatisme entre l'audiència o convertint-se en els casos més extrems en un element clau de la seva existència. La professió de doblatge no és gens fàcil, ja que aquests actors han de posar la seva veu per a molts personatges. D'altres, però, no han tingut res a veure amb el doblatge i la seva presència s'ha limitat únicament als programes en què col·laboren. A continuació, repassem qui està darrere de les veus que estan (i van estar) presents a la televisió ia les que no posem cara (perquè no ens deixen). 'El Súper' de Gran Hermano Si hi ha un programa a la televisió que utilitza com a element fonamental la veu en off és Gran Hermano. En el reality de Telecinco té una gran importància la figura d''El Súper', l'encarregat de supervisar la convivència dels concursants i d'escoltar les seves frustracions, les seves alegries i les seves nominacions. Series capaç de posar-li cara al 'Súper'? Sí, la seva veu distorsionada tots i totes la coneixem però molts potser desconeixen el seu veritable rostre. Doncs aquí el teniu, el seu nom és Floren Abad, la figura s'ha revelat fa uns mesos. Porta quatre edicions en GH i Mercedes Milá està encantada amb el seu treball. I nosaltres amb el seu misteriosa veu!

Atrás