Quantcast

Una vintena d'empleats començaran a treballar en el Contact Center d'Andorra Telecom a partir del gener

El director general d'Andorra Telecom, Jordi Nadal, i el president executiu de MST Holding, Pedro Barceló, han signat, aquest dijous al matí a les oficines de la parapública, l'acord per a la creació del Contact Center ESPIC, equipament que estarà ubicat a l'edifici Els Arcs de la Massana. Aquest Contact Center, que obrirà portes a partir del gener de l'any 2016 amb 21 treballadors i que assumirà, no només l'atenció als clients per a empreses terceres, sinó també la gestió de comandes, reserves o operacions de telemàrqueting, és una empresa que es regeix íntegrament pel règim privat, ja que tal com ha indicat Nadal, es tracta d'un projecte impulsat exclusivament per ambdues empreses. En aquest sentit, el director general d'Andorra Telecom s'ha mostrat «molt content» per poder «materialitzar un projecte molt engrescador que permetrà obrir i potenciar el negoci en el mercat internacional» i ha remarcat el prestigi de l'empresa associada, MST Holding, destacant que «és un grup punter i líder en el sector» amb més de 1.000 treballadors i que té una àmplia experiència en l'àmbit de l'atenció al client. Per la seva banda, el president executiu d'MST ha explicat les grans possibilitats que ofereix Andorra per exportar serveis de Contact Center com són una situació geogràfica privilegiada o la major possibilitat d'incorporar personal amb el perfil necessari i multilingüe.