Quantcast

Li expulsen de l'institut per portar una minifaldilla "massa provocativa"

Carey Burgess ha estat expulsada per l'Institut de Beuafort (Estats Units) al incomplir la normativa de vestimenta imposada pel centre educatiu en què estudia. La jove va aparèixer per classe (tal com es pot veure a la imatge) amb un jersei de màniga llarga (res d'escot) i una faldilla que li quedava lleugerament per sobre dels genolls i que des de la direcció es va entendre com una minifaldilla "massa provocativa".

La jove no entenia la sanció del seu Institut (especialment dels seus professors que van ser els que van denunciar la situació) i va decidir compartir la seva història en el seu compte d'Instagram . Què va fer? Mostra el look que portava aquest dia a classe. Desenes de persones han volgut mostrar el seu suport a Burgess, assenyalant que la normativa del centre és "ridícula" i que no té cap mena de sentit.

Què diu exactament la normativa? "Les faldilles de les alumnes no poden estar més de set centímetres per sobre dels genolls " , estipula l'escrit. Des del col·legi asseguren que la sanció s'ha fet efectiva a causa de que la jove ja ha incomplert altres normes en anteriors casos, portant jerseis de colors diferents als permesos.

Carey Burgess ha lamentat que al segle XXI segueixin passant aquest tipus de coses, demostrant que el masclisme impera a l'Institut de Beaufort perquè importa més la roba que es porta a classe que la qualitat de l'ensenyament i els resultats acadèmics dels seus alumnes.