Quantcast

La vídua de Robin Williams assegura que a l'actor li quedaven tres anys de vida

Per primera vegada des de la mort de Robin Williams, Susan, la seva dona, ha aparegut en els mitjans de comunicació per explicar alguns secrets que a dia d'avui es desconeixen després de la trista defunció de l'actor a l'agost de 2014 < /strong>.

En una entrevista amb el programa matinal nord-americà 'Good Morning America', Susan ha revelat la veritable raó que va portar a Robin Williams al suïcidi . "La demència de cossos de Lewy el va matar ", confessava entre llàgrimes la vídua de l'actor. No, no va ser ni una depressió ni un quadre agut d'ansietat ni una paranoia. Aquesta malaltia degenerativa "va acabar amb la vida del meu marit".

Susan Williams, tercera dona de l'actor, assegura que els símptomes van ser apareixent a poc a poc fins que la situació es va convertir en insostenible. "Un dia li vaig trobar amb un tall al cap i sang al lavabo (…) A partir d'aquest dia vaig començar a preocupar seriosament tot i que ell assegurava que havia estat un simple error de càlcul ", destaca. L'actor no només patia aquestes caigudes sinó que tenia problemes per pronunciar paraules amb facilitat .

Però … Quant de temps hagués aguantat Robin d'aquesta manera? La seva dona explica en aquesta entrevista que amb sort hagués viscut tres anys més . "Va ser això el que ens van dir els metges. Haguessin estat molt difícils i segurament hagués hagut de ser aïllat" , apunta.

Segons Susan, el més dur per a ella va ser com l'assistent de l'actor el que li va comunicar la tràgica notícia, cosa a la qual va reaccionar cridant durant més de 20 minuts.