Quantcast

Un expretendiente de 'MYHYV' guanya Míster Univers 2015

El canari Rubén González s'ha proclamat guanyador del certamen de Míster Univers 2015 celebrat al Perú. El model ha succeït a la 'corona' al militar Rubén López, qui el va obtenir l'any passat.

González ha estat escollit com el més maco del món entre els 40 candidats que van acudir al certamen d'enguany. El jurat ha pogut comprovar la gran alçada del canari (1,91 metres) i els seus espectaculars abdominals que li obriran, sens dubte, les portes de les millors firmes del món de la moda.

Rubén González amaga un secret que segurament molt poques persones coneguin. El jove de 23 anys va passar pel plató de 'Dones i Homes i Viceversa' com a pretendent de Aguasantas , l'exnòvia del fill de Raquel Bollo. La seva arribada al programa de Telecinco va provocar una forta disputa a plató entre la exconcursant de 'Supervivientes' i Maria, qui també era al tron ??en aquest instant.

Ara, lluny de la faràndula i de la televisió, Rubén González haurà de compaginar el seu intens treball en les desfilades amb els seus estudis. Segons ha assegurat en una entrevista amb 'LOC', es troba en aquests moments cursant la carrera de Dret . Tot un diamant en brut!