Quantcast

Per què no pots utilitzar la icona de 'm'alegra' a Facebook?

Sembla que Facebook ha decidit eliminar la icona de 'm'alegra' del seu repertori de sentiments i reaccions a les publicacions que comparteixen els seus usuaris. Tot i ser una recurrent emoció a través de les xarxes socials, que podria interpretar-se de forma molt similar al clàssic 'm'agrada', aquest botó ja no està disponible.

En realitat forma part de la prova que ha realitzat Facebook a Espanya i Irlanda , per buscar així l'estratègia a implantar properament a nivell global. Si has entrat al teu perfil a la xarxa social hauràs observat que la resta de reaccions continuen actives i fins i tot que "m'alegra ' segueix vigent a les antigues publicacions. No obstant això, aquesta opció ja no apareix en els nous compartits.

D'aquesta manera, sembla que l'únic sentiment que no ha passat el curt és finalment 'm'alegra', tot i que es desconeixen quins són els motius que han provocat aquest adio s. Tot indica que haurien parlat els usuaris, o el que és el mateix, que és un dels nous botons menys utilitzats.

Per tant, llevat noves implantacions, a partir d'ara les publicacions podran ser catalogades amb 'em sorprèn', 'm'entristeix', 'em diverteix', 'm'encanta' i 'em fa enfadar'. Per descomptat, no es perd el clàssic 'm'agrada'.