Quantcast

Barcelona inaugura un cabaret gastronòmic

L'actriu catalana Lali Feliu ha decidit passar-se al cabaret i, a més, d'una forma original.

L'espai artístic del restaurant Semproniana de l'Ada Parellada acollirà les seves actuacions amb el complement d'un servei de tapes per als espectadors.

Gastro-rimes és una proposta singular a l'Eixample de la capital catalana.

Lali Feliu interpreta textos amb ritme i amb rimes acompanyada en escena de Miquel, el clarinetista que , amb les seves balades, aporta sonoritat a l'espai cultural.

Cada gastro-rima de la Lali Feliu té el nom d'un plat i cada plat fa al·lusió a relacions que no lliguen entre elles com és el cas de l'all i oli, de què passa si et despulles com una ceba o bé si et deixes estima sar mentre elabores el pa .

Lali Feliu condueix tot un reguitzell de textos frescos que sorgeixen del mercat, de la fructífera barreja de la tradició oral i culinària. Cada text té la seva textura, el seu aire i la seva temperatura.

Totes les gastro-rimes neixen per degustar amb plaer els productes que degusten els espectadors.

Un espai acollidor com la Semproniana serveix perquè tots els diumenges d'aquest mes de novembre, a les vuit del vespre, Lali Feliu delit amb la seva veu i amb la seva capacitat artística.

Lali Feliu ha confiat en la presentació del projecte artístic que és inimaginable una gastro-rima sense el seu so, sense una melodia. A més es qüestiona sobre qui pot afirmar que els sabors i els placere es que provoquen no es poden explicar. I també sobre la distància que hi ha entre la boca i l'orella.

Cabaret artístic en petit format per degustar en parella, en família o sol, al gust del consumidor , al centre de la ciutat comtal.