Quantcast

Una associació utilitza a captaires com a zona Wi-Fi

Encara que pugui resultar estrany i fins i tot difícil de creure, una associació de la República Txeca ja ha posat en marxa tots els mecanismes necessaris per convertir a els captaires presents en els principals carrers de Praga en punts d'accés a Internet.

Es tracta d'una iniciativa promoguda per l'organització 'Wifi4Life', per la qual cadascun dels vagabunds de la capital txeca que formin part del projecte rebran un router Wi-Fi sense fils i un carregador USB , per garantir així la durada de la bateria. Al costat d'aquest tecnològic kit, a manera de contraprestació reben també roba, menjar, allotjament i cinc euros diaris. Segons informa 'El Mundo', el president de l'associació assegura que la intenció és "que comencin a treballar", defensant així de les crítiques que puguin originar.

D'aquesta manera , 'Wifi4Life' aconsegueix arrencar una iniciativa que se'ls va resistir el passat estiu. Va ser llavors quan van començar una campanya de crowdfunding per reunir al voltant de 5.000 euros. Finalitzat el termini, els donatius no superaven ni tan sols els 400 euros.

Davant el temor que els vagabunds que formin part del projecte puguin desfer-se dels dispositius facilitades , tant el router com el carregador USB, l'associació entén que la prestació que rebran serà superior a la que puguin obtenir amb la venda forma fraudulenta.