Quantcast

La transformació d'Anabel Pantoja al 'Cámbiame'

La revista 'Què em dius!' porta a la seva portada a Anabel Pantoja . En aquesta ocasió la neboda de la cantant protagonitza 1 comentat canvi d'imatge al més pur estil 'Cámbiame' de Telecinco.

Com si es tractés de l'extinta edició Premium del popular format, Anabel Pantoja ha decidit trencar amb el seu habitual look i començar a vestir amb peces més formals i pudoroses. Així, sota el titular 'Canviem a Anabel', la neboda d'Isabel Pantoja mostra el seu abans i després de la sessió de perruqueria i maquillatge.

El seu nou pentinat, amb un color més clar que el mostrat habitualment en els platós de televisió, ressalta encara en comparació amb el monyo de 'estar per casa' amb el qual va arribar a la revista.

Quant al seu nou fons d'armari, la prima de Chabelita i Kiko Rivera va posar amb una camisa blanca botonada fins al coll , un look completament oposat al que sol vestir com a col·laboradora .

Tal com recull 'FormulaTV', Anabel Pantoja no va perdre l'oportunitat de parlar de la relació dels seus cosins i de demanar, un cop més, col·laboració ciutadana per a la sortida de presó d'Isabel Pantoja.

Canviem a Anabel Pantoja! https://t.co/lwlUOfUgS1 pic.twitter.com / edfpJlxvcc

& mdash; Revista Què Em Dius (revistaQMD) 3 novembre 2015